Výrobný program RAUCH SPEKTRUM

Výrobný program:

  • Hybridná udiarenská komora

    Plne automatická prevádzka, plynulý prechod medzi jednotlivými režimami zariadenia bez potreby jeho úprav.

  • Udiarenské komory

    Zariadenie je určené na automatické údenie horúcim dymom a tepelné opracovanie mäsa, mäsových výrobkov, hydiny, rýb a syrov.

  • Varné komory

    Zariadenie je určené na varenie mäsových výrobkov, mäsa, rýb, resp. zeleniny v pare kde údenie nieje požadované.

  • Schladzovacie komory

    Zariadenie je určené na rýchle a intenzívne schladenie výrobkov po tepelnom opracovaní na baliacu, resp. expedičnú teplotu

  • Udiarenská komora TNV

    Zariadenie určené pre prvú fázu výroby tepelne neopracovaných mäsových výrobkov – fermentáciu výrobkov po ich narazení do obalu a údenie studeným dymom.

  • Sušiarenská komora TNV

    Zariadenie určené pre sušenie a zretie tepelne neopracovaných mäsových výrobkov po ukončení predošlej fázy - fermentácie a údenia studeným dymom v udiarenskej komore

  • Riadiaci systém iRauch

    Riadiaci systém novej generácie využívajúci výsledky výskumu v oblasti technológie potravín a umožňujúci zákazníkovi množstvo benefitov.

  • Varné vane

    Varná vaňa je určená na varenie potravín, uplatnenie nájde v potravinárskej výrobe, tiež vo eľkokapacitných kuchyniach.

  • Automatický vyvíjač dymu Natural

    Pre vytvorenie dymu vlastností optimálnych pre údenie potravín sa používa riadený automatický vyvíjač dymu, vďaka ktorému sú dosiahnuté konštantné výsledky údenia.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti