• SK EN HU RU

Výrobný program RAUCH SPEKTRUM

Výrobný program:

  • Hybridná udiarenská komora

    Plne automatická prevádzka, plynulý prechod medzi jednotlivými režimami zariadenia bez potreby jeho úprav.

  • Udiarenské komory

    Zariadenie je určené na automatické údenie horúcim dymom a tepelné opracovanie mäsa, mäsových výrobkov, hydiny, rýb a syrov.

  • Varné komory

    Zariadenie je určené na varenie mäsových výrobkov, mäsa, rýb, resp. zeleniny v pare kde údenie nieje požadované.

  • Schladzovacie komory

    Zariadenie je určené na rýchle a intenzívne schladenie výrobkov po tepelnom opracovaní na baliacu, resp. expedičnú teplotu

  • Udiarenská komora TNV

    Zariadenie určené pre prvú fázu výroby tepelne neopracovaných mäsových výrobkov – fermentáciu výrobkov po ich narazení do obalu a údenie studeným dymom.

  • Sušiarenská komora TNV

    Zariadenie určené pre sušenie a zretie tepelne neopracovaných mäsových výrobkov po ukončení predošlej fázy - fermentácie a údenia studeným dymom v udiarenskej komore

  • Riadiaci systém iRauch

    Riadiaci systém novej generácie využívajúci výsledky výskumu v oblasti technológie potravín a umožňujúci zákazníkovi množstvo benefitov.

  • Varné vane

    Varná vaňa je určená na varenie potravín, uplatnenie nájde v potravinárskej výrobe, tiež vo eľkokapacitných kuchyniach.

  • Automatický vyvíjač dymu Natural

    Pre vytvorenie dymu vlastností optimálnych pre údenie potravín sa používa riadený automatický vyvíjač dymu, vďaka ktorému sú dosiahnuté konštantné výsledky údenia.