Üdvözöljük RAUCH SPEKTRUM

Cégünkről RAUCH SPEKTRUM

Cégünkről RAUCH SPEKTRUM

A RAUCH SPEKTRUM s.r.o. élelmiszeripari technológiai berendezések fejlesztésével, gyártásával, telepítésével, javításával és felújításával foglalkozik. A több éves hagyományoknak és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően cégünk húsipari termékek, a hús, a baromfi, a hal és a sajttermékek füstölésére, szárítására és érlelésére szolgáló eszközök kifejlesztésére és gyártására specializálódott.
Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek hús és húskészítmények feldolgozásában, valamint élelmiszeripari gépek gyártásában. Az élelmiszertechnológia és gépipar területén szerzett tudásunk és tapasztalatunk kombinálásával olyan eredményeket értünk el, amelyek előmozdítják ügyfeleink fejlődését, és lehetővé teszik számukra, hogy saját tevékenységüket fejlesszék.

Udiarne RAUCH SPEKTRUM Berendezéseink nemcsak Szlovákiában, hanem Csehországban, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában, az Orosz Föderációban és Grúziában is működnek, ügyfeleink nagy megelégedésére. A több ezer kilométer távolságban is megbízhatóan működő számtalan referencia és megrendelőink elégedettsége a bizonyítékai munkánk magas minőségének.

Az általunk gyártott technológiai berendezések megfelelnek az összes európai uniós tagállam műszaki és jogszabályi követelményeinek, CE-jelöléssel, és megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Mivel berendezéseink az élelmiszertechnológia területén végzett kutatások eredményeit használják fel, a Földművelési Technikai és Kísérleti Intézettől Innovatív technológiák bizonyítványt kapott.

Élelmiszeripari berendezések fejlesztésén és gyártásán túl, az élelmiszer technológia területén műszaki és technológiai tanácsadást, élelmiszeripari üzemek tervezéséhez, építéséhez és berendezéséhet pedig tervezési és tanácsadói tevékenységet is végzünk.

Gépipari területen működő üzleti partnereinknek, cégünk együttműködési tevékenységet kínál, kihasználva az acéllemezek és profilok Trumpf TruLaser lézeres vágógéppel végezhető pontos vágását.

A RAUCH SPEKTRUM s.r.o termelési programja:

Výrobný program:

 • Hibrid

  Teljesen automatikus működés, egyszerű átmenet a berendezés egyes üzemmódjai között.

 • Főző- füstölő szekrény

  A berendezés hús, húskészítmények, baromfi, hal és sajt meleg füsttel való hőkezelésére szolgál.

 • Főzőszekrény

  Teljesen automatikus működés, egyszerű átmenet a berendezés egyes üzemmódjai között.

 • Hűtőkamrák

  A berendezés a termékek csomagolási ill. szállítási hőmérsékletére történő gyors és intenzív hűtésére szolgál.

 • Füstölő

  Nem hőkezelt húskészítmények gyártásának első fázisára szolgál - a termékek töltés utáni fermentálása és hideg füstölése.

 • Szárító-, érlelő

  Nem hőkezelt húskészítmények szárítására és érlelésére szolgál az előző fázis befejezése után – füstölőben történő fermentálás és hideg füstölés.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti