Üdvözöljük RAUCH SPEKTRUM

Cégünkről RAUCH SPEKTRUM

Cégünkről RAUCH SPEKTRUM

A RAUCH SPEKTRUM s.r.o. fejleszti, gyártja, telepíti, javítja és rekonstruálja az élelmiszeripar technológiai berendezéseit. A hosszú hagyományok és a tapasztalt alkalmazottak tekintetében specializálódtak a húsipari termékek, a hús, a baromfi, a hal és a sajttermékek dohányzására, szárítására és érlelésére szolgáló eszközök kifejlesztésére és gyártására.

Munkatársaink hosszú évek tapasztalattal rendelkeztek hús és húskészítmények feldolgozásában, gyártási gépekben és élelmiszerfeldolgozó berendezésekben is. Tudásunk és tapasztalatunk ötvözésével az élelmezéstechnológiában és a mérnöki tevékenységben elért eredményeket értünk el, amelyek előmozdítják ügyfeleinket, és lehetővé teszik számukra, hogy saját tevékenységüket fejlesszék.

Udiarne RAUCH SPEKTRUM Munkatársaink által gyártott eszközöket Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában és az Orosz Föderációban elégedett ügyfelek üzemeltetik. A jól működő készülékek kiterjedt referenciája több ezer mérföldre, és ügyfeleink elégedettsége bizonyítja a munkánk minőségét.
A gyártott technológiai eszközök megfelelnek az összes európai uniós tagállam műszaki és jogszabályi követelményeinek, és CE-jelöléssel rendelkeznek egy megfelelőségi tanúsítványt tartalmazó terméken.

Az élelmiszeripari eszközök kifejlesztésén és gyártásán kívül műszaki és technológiai tanácsadást is nyújtunk az élelmezéstechnika, a projektív és tanácsadói tevékenység területén az élelmiszeripari tevékenységek tervezésére, építésére és létrehozására.
Cégünk együttműködési tevékenységet kínál azoknak az üzleti partnereknek, akik a fémlemezek és profilok pontos vágását a Trumpf TruLaser lézeres vágógéppel végzik.

A RAUCH SPEKTRUM s.r.o termelési programja:

Výrobný program:

 • Hibrid

  Teljesen automatikus működés, sima átmenet az egyes eszközök között, módosítás nélkül.

 • Főző- füstölő szekrény

  A készüléket forró csövek automatikus tisztítására, hús, húskészítmények, baromfi, hal és sajt hőkezelésére tervezték.

 • Főzőszekrény

  A készüléket hústermékek, hús, hal, zöldségféléket párban, ahol a dohányzás nem szükséges.

 • Hűtőkamrák

  A készüléket a termékek gyors és intenzív hűtésére tervezték a palackozás után. expedíciós hőmérséklet

 • Füstölő

  A hőkezelt húskészítmények termelésének első fázisára szánt készülék - a termékek csomagolása és hideg füstje után történő fermentálása.

 • Szárító-, érlelő

  A hőkezelt húskészítmények szárítására és érlelésére tervezett eszköz az előző fázis befejezése után - fermentáció és hideg füstkezelés a dohányzó kamrában.