Füstölő

A berendezés nem hőkezelt termékek gyártásának első fázisában használandó – töltés utáni fermentáció és hideg füsttel való füstölés ( általában az elő 5-7 nap)
A berendezés már meglévő helyiségbe kerül beépítésre, mely két részből áll: klimatizációs helység és gépház, ahová a technika kerül elhelyezésre.
A füstölőkamrában pontosan szabályozva van a hőmérséklet, a páratartalom, valamint egy frekvenciós váltó segítségével szabályozott ventilátor által, a levegő váltakozó áramlása. Ezzel érhetők el a termék számára legoptimálisabb körülmények, az érés és a veszteség minimalizációját illetően.
A szárítás nagyon kíméletesen, alacsony hőmérsékleten, egy rozsdamentes hűtő rácsainkeresztül történő vízkondenzálással jön létre.
A berendezés a következő részekből áll: levegő elosztó, klimatizációs egység, szabályozott, automata füstgenerátor, tisztítórendszer.
A berendezés egyes elemei mindig a megrendelő igényeihez vannak tervezve, figyelembe véve a termelés feltételeit, mennyiségét és a technológiai jellemzőket.
A berendezés egy tisztítórendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi a berendezés tisztítását a nehezen hozzáférhatő helyeken is.
Az egész berendezés élelmiszeripari, rozsdamentes acélból készült.

Füstölő:

Füstölő - képgaléria: