Hűtőkamrák

Hűtőkamrák hőkezelt termékek hűtésére

Hűtőkamrák hőkezelt termékek hűtésére

A berendezés arra szolgál, hogy a termékek hőmérsékletét, hőkezelés után gyorsan és intenzíven csomagolási ill. szállítási hőmérsékletre tudja hűteni, a víznek és a levegőnek, a rozsdamentes hűtőn felváltva történő intenzív áramoltatásával.

A gyors hűtés minimalizálja a veszteséget – csökken a veszteség, valamint a hőkezelést túlélő, nem kívánatos mikroflóra szaporodásának kockázata.

A technológiai folyamatot egy irányítórendszer szabályozza, amely biztosítja, hogy a termék maghőmérséklete a lehető leggyorsabban érje el a kívánt értéket. Ezenkívül, a HACCP szellemében, biztosítja a kamra paramétereinek ellenőrzését és regisztációját, az ellenőrző szervek előírásainak megfelelően.

A hűtő kamra egyes elemei a megrendelőnél kerülnek összeszerelésre. A kamra palástja rozsdamentes élelmiszeripari acélból készül, és egy speciális eszköz segítségével, nyomásra és hőre szilárduló kétkomponensű poliuretán habbal van kitöltve. Ezzel biztosítjuk a szekrény tökéletes szigetelését, valamint környezetkímélő és gazdaságos működését.

A berendezés egy- ill. kétajtós átjárható kivitelben, alagút variációban készül, a megrendelő igényeinek megfelelően.

A berendezés kombinálható főzőkamrával. Ebben az esetben, ugyanabban a berendezésben történhet a hőkezelés és a gyors, intenzív hűtés a technológiai folyamat kívánalmainak és a HACCP előírásainak megfelelően.

Négy kocsis hűtőkamra

Hűtőkamra-képgaléria

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti