Hűtőkamrák

A berendezés arra szolgál, hogy a termékek hőmérsékletét, hőkezelés után gyorsan és intenzíven csomagolási ill. szállítási hőmérskletre tudja hűteni, víznek és levegőnek, egy rozsdamentes hűtő rácsain történő, váltakozó, gyors áramoltatásával.

A gyors hűtés minimalizálja a veszteséget – csökken a veszteség, valamint a hőkezelést túlélő, nem kívánatos mikroflóra szaporodásának rizikója.

A technológiai folyamatot egy irányítórendszer szabályozza, amely biztosítja, hogy a termék maghőmérséklete a lehető leggyorsabban érje alel a kívánt értéket. Ezenkívül a HACCP szellemében, biztosítja a kamra paramétereinek ellenőrzését és regisztációjat, az ellenőrző szervek előírásainak megfelelően.

A hűtő kamra egyes elemei a megrendelőnél kerülnek összeszerelés. A kamra palástja rozsdamentes élelmiszeripari acélból készül, és egy speciális eszköz segítségéval, nyomásra és hőre szilárduló kétkomponensű poliuratán habbal van kitöltve. Ezzel biztosítjuk a szekrény tökéletes szigetelését, valamint környezetkímélő és gazdaságos működését.

A berendezés egy- ill. kétajtós kivitelben (alagút) készül, a megrendelő kívánalmainak megfelelően.

A berendezés kombinálható főzőkamrával. Ebben az esetben ugyanabban a berendezésben történhet a hőkezelés és a gyors, intenzív hűtés a technológiai folyamat kívánalmainak és a HACCP előírásainak megfelelően.

Hűtőkamrák - négy kocsi

Hűtőkamrák-képgaléria