Főzőszekrény

A berendezés hús, húskészítmények, füstölést nem igénylő zöldségek, füst át nem eresztő termékek gőzben történő főzésére szolgál.
A berendezés egy- ill. kétajtós kivitelben (alagút) készül, a megrendelő kívánalmainak megfelelően.
Az új generációs iRauch elnevezésű irányítórendszer szabályozza az egész technológiai folyamatot és biztosítja a füstölőkamra automatikus működését. A programozási lehetőségek úgy vannak kialakítva, hogy a technológiai folyamat egyes fázisai tetszőleges sorrendbe rakhatók, a szükséges paraméterek ( hőmérséklet, páratartalom, levegő áramlási sebessége) pedig a technológiai folyamat egyes fázisaiban igény szerint szabályozhatók. Végül pedig, a HACCP és az ellenőrző szervek előírásainak megfelelően, biztosítja a paraméterek ellenőrzését és regisztrációját.
A főző- füstölő szekrény egyes elemei a megrendelőnél kerülnek összeszerelésre. Az összeszereléshez nincs szükség külön helyiségre, mert minden elem átfér egy normál ajtón. A szekrény palástja rozsdamentes élelmiszeripari acélból készül, és egy speciális eszköz segítségéval, nyomásra és hőre szilárduló kétkomponensű poliuratán habbal van kitöltve. Ezzel biztosítjuk a szekrény tökéletes szigetelését, valamint környezetkímélő és gazdaságos működését.
A szekrény fűtése történhet elektromos árammal, gőzzel vagy földgázzal

A berendezés kombinálható hűtőkamrával. Ebben az esetben ugyanabban a berendezésben lehetővé teszi a termékek hőkezelését és gyors, intenzív hűtését is a technológiai folyamat kívánalmainak (kisebb veszteség) és a HACCP előírásainak megfelelően.

Főzőszekrény - három kocsi

Főzőszekrény - egy kocsi

Főzőszekrény - képgaléria