Főző- füstölő szekrény

A RAUCH SPEKTRUM főző-füstölők húsok, húskészítmények, baromfi, hal és sajtok meleg füsttel való füstölésére és hőkezelésére szolgál.

 

A főző-füstölő jellemzői:

  • A berendezés egy- ill kétajtós kivitelben, esetleg (átjárható) alagút variációban készül.
  • Az egész technológiai folyamatot az iRauch elnevezésű irányítórendszer vezérli, biztosítva a füstölőkamra automatikus működését. A programozási lehetőségek úgy vannak kialakítva, hogy a technológiai folyamat egyes fázisai (pirosítás, szárítás, füstölés, főzés, utánfőzés) tetszőleges sorrendbe rakhatók, a szükséges paraméterek (hőmérséklet, páratartalom, levegő áramlási sebessége, főzési idő, maghőmérséklet, hőmérsékletváltozás ideje) pedig a technológiai folyamat egyes fázisaiban igény szerint szabályozhatók. Végül pedig, a HACCP és az ellenőrző szervek előírásainak megfelelően, biztosítja a paraméterek ellenőrzését és regisztrációját.
  • A Natural elnevezésű füstgenerátor a füstölés egész ideje alatt pontosan szabályozza a faapríték pirolízisének hőmérsékleti tartományát annak érdekében, hogy a kívánt minőségű végtermék előállításhoz szükséges legoptimálisabb füstöt tudja előállítani.
  • A főző-füstölő szekrény egyes elemei a megrendelőnél kerülnek összeszerelésre. Az összeszereléshez nincs szükség külön helyiségre, mert minden elem átfér egy normál ajtón. A szekrény palástja rozsdamentes élelmiszeripari acélból készül, és egy speciális eszköz segítségével, nyomásra és hőre szilárduló kétkomponensű poliuretán habbal van kitöltve. Ezzel biztosítjuk a szekrény tökéletes szigetelését, valamint környezetkímélő és gazdaságos működését.
  • A szekrény fűtése történhet elektromos árammal, gőzzel vagy földgázzal.
  • Az automata tisztítórendszer biztosítja a szekrény nehezen hozzáférhető részeinek tisztántartását is.

Négy kocsis főző- füstölő szekrény

Egy kocsis főző- füstölő szekrény

Főző- füstölő szekrény - képgaléria

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti